Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi - kuchařské knihy (Joseph Conrad)

Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 12. července 2015 v 17:24 | Reagovat

ja som vždy mala pocit že nie je lahké variť bez lepku - a naozaj nie je. ale v dnešnej dobe sa daju kupit všeliake produkty, tak je to azda lahšie :) super članok

2 Hanka Hanka | 30. července 2015 v 18:41 | Reagovat

Děkuji za pochvalu. Jednoduché to ze začátku není, ale je to mnohem jednodušší, než před pár lety. Problém nastává hlavně tehdy, když vaříte pro puberťáky - mají hroznou spotřebu a bezlepková dieta, bohužel, opravdu není nejlevnější. A to je navíc jedinou léčbou.

3 Iveta Iveta | E-mail | 5. srpna 2015 v 14:19 | Reagovat

Poradím s knedlíky - naposledy jsem narazila na super recept na polentové knedlíky:  http://www.bistro32.cz/2015/07/kralik-s-rajcaty-olivami-polentovym.html  Podle mě skvělý nápad a přirozeně bezlepkový :-)

4 Hanka Hanka | 18. srpna 2015 v 19:56 | Reagovat

[3]: Díky za tip, knedlíky vypadají opravdu dobře, musím vyzkoušet! :-)

5 toffo toffo | Web | 7. září 2015 v 7:20 | Reagovat

Mouku zn. Schär si nejvíce pro pečení pochvaluje má sestra - drží bezlepkovou přes tři roky, jeden druh pro sladké pečení, druhý pro sladké. Sestra si diagnozu vlastně také prosadila sama - ale na základě vyšetření u lékařky čínské medicíny. Také rapidně zhubla, dřív byla úplně nafouklá s výraznou nadváhou.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.