Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi - kuchařské knihy (Joseph Conrad)

Komentáře

1 Ditta Ditta | Web | 29. června 2015 v 20:35 | Reagovat

Tak nějak ti rozumím. mé pocity jsou dosti podobné :-|

2 Eva Eva | 2. července 2015 v 23:31 | Reagovat

Urcite pokracuj ve psani. Podel se o bezlepkove * postrehy *. Tak nejak zacinam, menim jidelnicek.
Drzim palce :).

3 Madla Madla | E-mail | Web | 4. července 2015 v 21:49 | Reagovat

Hani, jsme na tom asi zhruba stejně. Na rozdíl od tebe teda já vařím a většinou i peču jen bezlepkově (a kupodivu jim to chutná mnohdy víc než lepkové), ale už se tak nějak vytratila ta raodst z blogování, když vím, kolik času a energie mě stojí jeden jediný příspěvek. A srovnávat se s jinými blogy nesmíš, ten tvůj je prostě tvůj, osobitý a svébytný a to se mi na něm líbí. Též bych uvítala tvé bezlepkové postřehy a posílám ti spoustu energie na bezlepkové pečení. A jestli chceš, pošlu ti poštou bezlepkový kvásek - taková kvsáková Šumava jen od lepkové skoro k nerozeznání (nekecám, když jsem ji poprvé upekla, chodila jsem celé dva dny vysmátá jako sluníčko, že mám chleba, co chutná jako pravej chleba a má díry :-)).

4 Hanka Hanka | 12. července 2015 v 20:50 | Reagovat

[1]: Milá Ditto, děkuji za návštěvu a doufám, že ty naše obdobné pocity pominou! ;-)

5 Hanka Hanka | 12. července 2015 v 20:51 | Reagovat

[2]: Děkuji za morální podporu - pokud je to takhle, tak to asi má cenu - jdu do sebe a snad mé postřehy pomohou! :-)

6 Hanka Hanka | 12. července 2015 v 21:00 | Reagovat

[3]: Milá Madlo, moc děkuji za pochvalu. To vaření o víkendech se taky snažím zbezlepkovatět pro všechny, ale ztrácím inspiraci pro mé každodenní vaření obědů do práce. Ta bezlepková Šumava mě dost zaujala! To ti ještě ozvu! ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.