Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi - kuchařské knihy (Joseph Conrad)

Komentáře

1 Vilemína Vilemína | Web | 28. prosince 2010 v 12:26 | Reagovat

I tak tradiční recept zaujme - u nás se víno nedává, to musím vyzkoušet!

2 Papaja Papaja | Web | 28. prosince 2010 v 15:48 | Reagovat

Velmi velmi podobný recept té, kterou vaří můj táta a proto věřím, že taková rybí polévka je prostě báječná! :-)
Měj se krásně
P.

3 Madla Madla | Web | 28. prosince 2010 v 16:26 | Reagovat

U nás byla letos rybí bramboračka, ale tahle polévka mě opravdu hodně zaujala, s vínem a ovoněná muškátovým oříškem - musí být vynikající, takže příští rok ji určitě vyzkouším :-)

4 HaF HaF | Web | 28. prosince 2010 v 22:25 | Reagovat

[1]:Víno doporučuji (i jen tak při vaření polévky) a přeji krásný a pohodový rok 2011!

5 HaF HaF | Web | 28. prosince 2010 v 22:34 | Reagovat

[2]: Zcela určitě mohou být recepty podobné, možná i stejné. Je to recept starý mnoho let a zná jej více kuchařských nadšenců,proto mám také tyto recepty ráda, že jsou prověřené a odzkoušené! Díky za milou návštěvu!

6 HaF HaF | Web | 28. prosince 2010 v 22:37 | Reagovat

[3]: Rybí bramboračku? Přijdu pro recept, zní to lákavě. Kolegyně vaří hráškovou s rybím vývarem, recept loudím, doufám, že budu úspěšná. Jinak, kde je muškátový květ či oříšek, to mi chutná! Také přeji pohodový rok 2011!

7 Ajina Ajina | Web | 28. prosince 2010 v 22:57 | Reagovat

Máme rybí polévku moc rádi. Učil mě ji vařit tatínek. Tvoje dost podobná, jen dáváš navíc smetanu a víno. Určitě je výborná.

8 Večernice Večernice | Web | 31. prosince 2010 v 10:20 | Reagovat

Já se přiznám, že jsem rybí polévku ještě nikdy nejedla. U nás se na Vánoce vždy vaří hustá hřibová polévka s domácími nudlemi. Ale podle popisu a obrázků ta rybí vypadá opravdu chutně. =o)

9 hafjentak hafjentak | Web | 1. ledna 2011 v 20:30 | Reagovat

[7]: Děkuji za pochvalu.Do roku 2011 si dávám předsevzetí víc objevovat a zkoušet rybí recepty!

10 hafjentak hafjentak | Web | 1. ledna 2011 v 20:32 | Reagovat

[8]: Já rybí polévku objevila až někdy v 23 letech! Tak se nebojte a vyzkoušejte!

11 Meg Meg | Web | 1. ledna 2011 v 22:47 | Reagovat

Rybí polévku děláváme na Vánoce taky - jen nedáváme víno a upustili jsme od konzumace rybích částí - takže zbude rybí vývar se zeleninou a křupavými kostičkami pečiva :)

Jinak přeji hodně štěstí ve zkoušení nových receptů, doufám v hodně podařených fotek a samozřejmě také přeji hodně štěstí, zdraví a dobré nálady :)

12 hafjentak hafjentak | Web | 2. ledna 2011 v 21:54 | Reagovat

[11]: Děkuji za přání a pokusím se slíbit, že se budu snažit...!

13 DolceVita DolceVita | E-mail | Web | 6. ledna 2011 v 13:25 | Reagovat

Polévka je grunt a ta tvá rybí vánoční je určitě voňavá a dokonalá. I u nás se vaří podobná a na vánoční tabuli prostě patří :-)

Přeji ti v novém roce hodně pohody, štěstí, zdraví a ať ti to pořád tak pěkně píše, jako jsme si na to na tvém blogu už zvykli :-) Těším se na tvé další inspirace. Šárka

14 hafjentak hafjentak | Web | 7. ledna 2011 v 0:09 | Reagovat

[13]: Děkuji za návštěvu a milé přání, také se těším, o čem dobrém si počtu na Gurmánce nebo v Šárčině škole vaření! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.