Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi - kuchařské knihy (Joseph Conrad)

Komentáře

1 La cuoca La cuoca | E-mail | Web | 3. září 2010 v 10:50 | Reagovat

Čočka má překrásnou barvu, věrnou svému názvu! Určitě vyzkouším, tento druh neznám. A navíc, pokud jsem pochopila správně, čočka se nemusí namáčet :)

2 HaF HaF | Web | 3. září 2010 v 17:11 | Reagovat

Ano, čočku jsem vařila bez namáčení a byla velmi chutná! Zatím jsem vařila čočku klasicky zasmaženou, ale tato si vysloveně říká o lehčí formu úpravy. I děti si ji pochvalovaly a to je pro mě důležité, ještě je přesvědčit, že to maso tam taky nemusí být pokaždé!

3 Papaja Papaja | Web | 6. září 2010 v 14:40 | Reagovat

Snad nikdy jsem nejedla čočku, která by mi nechutnala! Jsem velký milovník čočky :D Tento recept vypadá báječně a svoje kouzlo to má i na talíři. Paráda :)
P.

4 Vilemína Vilemína | Web | 6. září 2010 v 15:19 | Reagovat

Pěkný recept na lehčí variantu čočky! Taky jsem ji už dlouho nevařila...

5 HaF HaF | Web | 6. září 2010 v 21:30 | Reagovat

3,4:
Možná právě proto, že jsme čočku taky dlouho nevařili, chutnala tato dvojnásob! Však už mám doma další balení a k tomu i krabičku čočky červené!!!
Děkuji za návštěvu a komentáře.

6 Lůc Mác Lůc Mác | Web | 18. září 2010 v 22:01 | Reagovat

tu jsem ještě neokusila :) ale líbí se mi ta dobrá varianta na čočku, to se hodí :)

7 HaF HaF | Web | 19. září 2010 v 22:52 | Reagovat

[6]: Vítám tě a děkuji za komentář.
Dnes jsem tuto čočku vařila znovu, zalila jsem ji zbytkem šťávy z kačenky (bez tuku) a ta je! Lehoučká, sypká, dá se jíst jen sama s nějakým dobrým čerstvým chlebem!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.